Проект по програма Еразъм+, КД1 „Социално, емоционално и обучение по осъзнатост – изграждане на модел на позитивно училище“

Проектът на 18 СУ “Уилям Гладстон” „Социално, емоционално и обучение по осъзнатост – изграждане на модел на позитивно училище“ по програма Еразъм+, КД1, “Образователна мобилност за граждани”, сектор “Училищно образование” бе одобрен за финансиране. Той ще предостави възможност на девет педагогически специалисти да се квалифицират в различни направления, свързани с емоционална интелигентност и позитивно образование. Обучения и обмяна на добри практики ще се провеждат в Исландия, Унгария и Ирландия.

Допълнителна информация за организирането и провеждането на заложените в проекта образователни мобилности и възможности за участие в тях на педагогическите специалисти от 18 СУ “Уилям Гладстон” ще бъде предоставена на интернет страницата на училището и ще бъде съобразена текущо с въведените мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID-19 в Европийски и национален мащаб.