Майски фестивал на изкуствата под надслов „Творим, учим и се забавляваме, спазвайки правилата!“

Уважаеми ученици,  родители,  учители!

18 Средно училище „Уилям Гладстон” организира майски фестивал на изкуствата под надслов „Творим, учим и се забавляваме, спазвайки правилата!“.

В периода на дистанционно обучение приканваме всички ученици да участват със свои творби, в които ясно да изразят подкрепата си за онези, които се трудят в тази усложнена ситуация –  учители, родители, медици.

Бъдете инициативни и съзидателни!

За подробности,  учениците могат да се обръщат към своите учители по музика, изобразително изкуство и технологии и предприемачество, както и към класните си ръководители.

Уважаеми ученици,

изпращайте Вашите творби в срок до 06.05.2020 г.  на учителите си по музика, изобразително изкуство и технологии и предприемачество.

Откриването на Фестивала ще бъде на 11.05.2020 г.  Жури в състав ръководството на 18. СУ „Уилям Гладстон” и Обществения съвет към училището ще избере най-подходящите творби, които ще бъдат представени  във виртуалното пространство.

Най-добрите произведения ще бъдат отличени, а наградите ще бъдат връчени от председателя на Синдиката на българските учители – дин. Янка Такева.

Оставаме заедно!