Ден на европейското образование в BRITANICA

Скъпи ученици и родители,

Официално каним учениците на 18.СУ „Уилям Гладстон“ на събитие, посветено на академично ориентиране и развитие на гимназисти : Ден на европейското образование в BRITANICA.

Събитието ще се състои на 6 Декември (Петък) от 14:00ч – за 10-ти и 11-ти клас и на 7 Декември от 10:00-12:00 за 12-ти клас във филиал Прага на BRITANICA – бул. Прага 18. В рамките на този ден учениците ще имат възможност да се запознаят с образованието в страни като Холандия, Дания, Китай, Великобритания, Германия и др. – какви са техните изисквания за прием в университетите. Също така ще научат малко повече за културата и студентския живот в тези страни. Ще имат възможност да участват и в полезен уъркшоп – „Как се пише мотивационно писмо на английски?“. Това ще бъде полезно дори за тези ученици които вече са избрали къде искат да учат. Добре подготвеното мотивационно писмо е изключително важна част не само за Вашето кандидатстване в университет, но и за бъдещото Ви кариерно развитие.

Много от Вас ученици, навярно вече изучават езика и имат натрупани знания по английски. За да получите максимално точна информация относно Вашето ниво на владеене на езика, ще можете да направите тест при нас. Като изпитен център на Кеймбридж, нашите тестове са разработени по техните изисквания и ще получите максимално обективна информация за вашите знания.

Тъй като местата са ограничени и предимство имат първите записали се, моля да заявите своето участие на email: britanica.praga@gmail.com или на телефон – 02/4666512, като е необходимо да посочите двете си имена, телефон и имейл. Всеки, който заяви своето участие, гарантира мястото си в Деня на европейското образование.
Участието е безплатно.

Учениците на 18.СУ „Уилям Гладстон“ ще получат в клас също така покани за събитието с подробна информация как ще протече денят.

Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на посочения телефон или имейл за записване.