eli

eli

На 1st Taekwondo Europe Beach Championships 2019 Kemer/Antalya, който се проведе в периода 01-06 април 2019г. бронзови медали за България спечелиха дебютната ни двойка от клуб Таекуон-до Спарта София в Freestyle Poomsae - Pair, Ася Борисова и Петър Угрински от 10 Д клас 18. СУ.
На Международния турнир 6th Sofia Open 2019 (beginners ), който се проведе на 20 април, малките таекуондисти от Клуб Спарта София от 18. СУ завоюваха  три златни медала.

1 място Катерина Рагева - 2 г клас -Ch1 F - 25 кг,  

1 място Дария Гюрова -     4 ж клас Ch2F-48кг.

1 място Анна Дончева   -   5 в клас   -C F - 51кг.

Честито на всички !!!

18 СУ „Уилям Гладстон” активно се включва във всички благотворителни инициативи. Най-активни в кампанията „Капачки за бъдеще”, проведена на 13.04.2019г., бяха учениците от начален и прогимназиален етап на обучение, които събраха и предадоха 140 килограма капачки. А ученици от ученическия съвет помогнаха при извозването на пълните бутилки и бидони. За направеното добро дело получиха грамота.

По инициатива на Арт клуб "Красота и творчество" 18. СУ организира и проведе Благотворителен великденски базар на 18.04. 2019 година.
Подредените сувенири създадоха настроение в очакване на светлите великденски празници.
Във фоайето на училището беше организиран специален щанд, на който се предлагаха изработените от учениците изделия.
На него се предлагаха ръчно изработени плетени кошнички за яйца и различни видове сладкиши.
Децата завършиха с радост и голямо удовлетворение поредния си благотворителен базар.
Скъпи ученици, учители и родители,

  Имаме удоволствието да ви съобщим, че нашето 18 училище участва в престижно състезание - Викторина на английски език . В това състезание взимат участие четвъртокласници от избрани столични училища тази пролет.

  Викторината е организирана от международен езиков център International House Sofia и издателство Klett.

 Възпитаниците на нашето училище имат възможност да се изявят, да демонстрират знания, бързина и състезателен дух в естествена английска среда. Те продължават участието си към полуфиналите заедно с техните класни ръководители и преподаватели по английски език.

  Победителите ще спечелят едноседмично обучение по английски език в Англия с възможност за обиколки и разглеждане на забележителности.

  Какво следва?


1.     25 април – Финал. Излъчване на 1 отбор-победител, който печели голямата награда: Едноседмично обучение в Англия - за учениците и техните ръководители.

От 17.00 – 18.00ч в офиса на IH Sofia: бул. Ситняково 39А

 
Успех на отбор Heroes, представляващ нашето училище!

 

Ние вярваме, че това е една чудесна възможност за изява на нашите четвъртокласници.

  Всички родители са поканени да в деня на големия финал.


Нека заедно подкрепим нашите деца в това вълнуващо начинание!

 


За втора поредна година учениците от паралелките с преподаване на арабски език в 18. СУ „Уилям Гладстон“ организираха „Ден на арабската култура“. Празникът се състоя на 16.03.2019 г. в присъствието на зам.-министъра на образованието г-жа Деница Сачева, посланици и представители на няколко арабски посолства в България – посолствата на Ирак, Йемен, Сирия, Палестина и др., както и ръководителят на катедра „Арабистика и семитология“ към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София, директорът и членове на административния и педагогическия състав на училището, родители и ученици.
Нашите талантливи ученици представиха пред своите гости разнообразието на арабската култура – рецитираха арабска поезия, представиха скеч, пяха и танцуваха, рисуваха с къна. Гостите имаха възможността да видят видеоклип, заснет и монтиран от самите ученици, да се насладят на ученически творби с красиво изписана арабска калиграфия и да опитат вкусната арабска кухня.
Уважаеми родители,

Заявления и документи за прием в първи клас ще се приемат от 15.04.2019 г. до 15.05.2019 г. включително;
всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа в сградата на училището. Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на училището
или да бъде попълнено на място.
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 1 от 32
Travel Turne Tranzito