17 Януари 2019г.

17.1.2019 г. – ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА ДВАМА УЧЕНИЦИ ОТ IX, X, XI КЛАС С ИЗУЧАВАНЕ НА ЯПОНСКИ ЕЗИК ЗА ДОПУСКАНЕ ДО ИНТЕРВЮ В ПОСОЛСТВО НА ЯПОНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА AFS ЗА 6-СЕДМИЧЕН ЛЕТЕН МЕЖДУКУЛТУРЕН ОБМЕН С ЯПОНИЯ.

Оценете тази статия
(0 Гласа)
Проектът е част от в международната програма за обмен AFS.Програмата се администрира от AFS-Japan с финансовото съдействие на компанията Мейджи и организационната подкрепа на Асоциация „AFS-България“ и посолството на Япония в България. Предоставя възможност за 6-седмичен престой на български ученици в Япония и има за цел да насърчи обмена между младите хора от двете страни. Одобрените за участие в мобилността български ученици ще бъдат настанени в японски семейства и ще участват в учебни занятия по време на престоя си в Япония .

  
Общите изисквания на проекта са следните:

 
1.      Кандидатите трябва да са ученици от 18 СУ „Уилям Гладстон” – гр. София от IX, X или XIклас, дневна форма на обучение, за учебната 2018/2019 г.

  1. Кандидатите трябва да са на възраст между 15-17 години към датата на заминаване (месец юни 2019 год), съгласно изискванията на AFS - Japan;
  2. Кандидатите да са показали успех за първи срок 2018/2019 г. Отличен (6) по предметите Японски език и Английски език (във формуляра за кандидатстване трябва да бъдат включени текущите оценки за първи срок ) ;
  3. Кандидатите да нямат никакви наложени санкции през учебната 2018/2019 г
  4. Кандидатите да имат възможност за пътуване и отсъствие от България за 6 седмици;
  5. Кандидатите да са демонстрирали ангажираност в извънкласни дейности в училище, като културни мероприятия, доброволчески акции и др.
  6. Кандидатите да демострират добри комуникативни умения на японски и английски език (двата работни езика на програмата), както и умения за работа в екип;
 

КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР: заявление за участие в подбор на английски език (образец) и интeрвю.

 
Посочените документи да се предадат на учителите по японски език до 25.01.2019 г., 17:00 ч. Интервюто с кандидатите ще се проведе на 01.02.2019 г.

 
За допълнителна информация:

 
Калина Йорданова – старши учител по японски език

Японски център, втори етаж

Имейл за връзка: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Travel Turne Tranzito