01 Юни 2017г.

01.06.2017 г. – Илона Димитрова от 9“А“ клас спечели трето място в категория „есе“ на конкурс за детско творчество на тема „Какво другите знаят за мен“ организиран от Комисия за защита на личните данни

Оценете тази статия
(6 Гласа)
Ръководството и екипът на 18. СУ „Уилям Гладстон“ поздравяват Илона Димитрова от 9 „А“ клас за спечеленото трето място в категория „есе“ на конкурс за детско творчество на тема „Какво другите знаят за мен“ организиран от Комисия за защита на личните данни. Конкурсът се провежда за втори път и протече при голям интерес, като в него се включиха повече от 250 деца от цялата страна на възраст от 7 до 18 години. Целта на конкурса бе да запознае българските ученици с възможностите на информационното общество и особеностите на услугите, които се предоставят по електронен път.
Церемонията по награждаване на спечелилите участници от конкурса се проведе на 19 май 2017 год. в хотел „Sense Hotel Sofia” и бе уважена от Омбудсмана на Република България - Мая Манолова, представители на Министерство на образованието - дирекция „Съдържание на предучилищното и училищно образование“, на гражданския сектор и бизнеса.


Последна редакция: 01 Юни 2017г.
Travel Turne Tranzito