eli

eli

Тази година на церемонията по откриване на новата учебна година 18. СУ „Уилям Гладстон“ имаше удоволствието да посрещне г-жа Илияна Йотова - вицепрезидент на Република България; г-жа Надя Младенова – началник на кабинета на вицепрезидента; Н.Пр. г-н Джънг Джингю - Посланик на Република Корея в Република България; г-ца Ким Миън - консул в посолството на Република Корея; г-н Ясуюки Ебата - съветник на посолството на Япония в Република България; Д-р Мао Йенчън - началник отдел „Образование“ и трети секретар в посолството на Китайска народна република в България; г-н Александър Сичов - трети секретар в посолството на Руската федерация в Република България; Д-р ик.н. г-жа Янка Такева - Председател на Съюза на българските учители; Г-жа Аксиния Колева – директор на институт „Конфуций“, гр. София; г-жа Таня Димитрова - зам.-кмет на район "Възраждане"; г-жа Ваня Станчева - старши експерт в РУО София-град; г-жа Анаиза Гордино - директор на португалски културен и езиков център "Камойнш София"; представители на Обществения съвет към 18. СУ "Уилям Гладстон".
Училището получи поздравителни адреси по случай началото на учебната 2018/2019 година от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, от г-жа Милена Дамянова – председател на комисията по образованието и науката в 44-то НС на република България, от г-жа Савина Савова – кмет на район „Възраждане“, от д-р Ваня Кастрева - началник на РУО София-град.
       
Ръководството на 18. СУ „Уилям Гладстон“ пожелава на всички ученици, учители и родители успешна и спокойна учебна година!
 
Откриването на учебната 2018/2019 година ще се състои на 17.09.2016 г. от 10:00 ч. в двора на училището. Учениците трябва да се явят в училище до 9:45 ч., за да заемат определените по класове места.
Влизането на учениците и родителите в двора ще става от входa към улица „Странджа“.
Ръководството на 18. СУ „Уилям Гладстон“ пожелава на всички ученици, учители и родители успешна и спокойна учебна година!
Заповедта на министъра относно събирането на средства от родителите на децата и учениците и извършването на обучителни дейности на територията на училищата можете да видите в прикачение файл.
За трета поредна година ученици от 18 СУ "Уилям Гладстон" взеха участие като специални гости в ежегодното състезание по K-Pop “Go To Korea”, организирано от председателя на Корейската асоциация в България. Събитието се проведе на 7 юли 2018г. (събота) в Rainbow Plaza и за поредна година събра на едно място фенове на корейската музика от цялата страна.

Тази година на сцената се изявиха ученици от начален етап от паралелката с профилирано изучаване на корейски език и култура.

Ръководството на 18 СУ "Уилям Гладстон" изказва поздравленията си за достойното представяне на своите малки възпитаници!

Група ученици от 6в клас на 18 СУ”У.Гладстон /Лиана, Елеонора  и Рая /и техният ръководител – Евгения Стойнева – ст. учител по руски език, взеха участие във II Международна кръгла маса „Детски социокултурни инициативи  - за мир в целия свят” в рамките на Международна конференция INFOCUS, в Женева, Швейцария, от 12 до 15 юни 2018г., където получиха "Диплом на победителя". Екипът спечели тази възможност в резултат на участие в международен проект „Тетрадка Дружбы – объединяя детей планеты Земля”, в който участваха деца от общо 26 държави.

С голяма радост съобщаваме за поредния творчески успех на възпитаник на 18. СУ "Уилям Гладстон"! Антония Спирова от 11 г клас спечели първо място за есе в рамките на конкурса „Бягство и спасение“, организиран от Министерството на образованието и науката и Представителството на Върховния комисар на ООН за бежанците в България (ВКБООН). На Световния ден на бежанците тя получи своята награда от Представителя на Върховния комисар в България г-н Матайс льо Рут, както и благодарности от екипа на ВКБООН и от Дирекция „Приобщаващо образование“ на Министерството на образованието и културата. Пожелаваме й да развива дарбата си, нови творчески успехи, както и да съхрани добротата, искреността и човечността!

Уважаеми зрелостници,
церемонията по връчването на дипломите за средно образование ще се състои на 21.06.2018 г. от 11:00 ч. в Кинозалата на училището.
Текущ ремонт на класни стаи,помещения в столова и Дигитален център в 18-то СУ "Уилям Гладстон".

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 1 от 28
Travel Turne Tranzito